به گزارش قدس آنلاین، مهیار غازی بیان کرد: نمایش «پنچری» در مورد جوانهایی است که به دنبال پیشرفت خود، از شهرستانها به شهری مانند تهران مهاجرت میکنند و در بسیاری از موارد این مهاجرت ممکن است نسنجیده و غیر منطقی باشد که این مسئله نه تنها موجب پیشرفت نشده بلکه افت و دور شدن جوانان از اهداف خود را نیز به دنبال دارد.
وی افزود: محتوای کلی این نمایش در مورد مهاجرت بوده اما داستان نمایش به این صورت است که دو کاراکتر حمید و نوید در مشهد هر یک با هدف خاصی به شهر تهران مهاجرت میکنند، این دو فرد یکدیگر را نمیشناسند و در تهران بهصورت کاملا اتفاقی با یکدیگر همخانه میشوند.
این کارگردان اظهار کرد: اتفاقاتی که در طی این مدت برای دو شخصیت اصلی نمایش رخ میدهد باعث میشود این دو فرد به یک انزوا و در اصطلاح به یک پنچری در احساسات و زندگی خود برسند، این نمایش شامل سه صحنه است و روایتها بهصورت برعکس و از آخر به اول نمایش داده میشود.
غازی عنوان کرد:این نمایشنامه کاملا بومی و مختص به شهر مشهد بوده زیرا توسط یکی از هنرمندان خود مشهد یعنی علی احمدی نوشته شده است.
وی ادامه داد: این نمایشنامه دومین متن از علی احمدی بوده که تاکنون روی صحنه رفته است، ایده اولیه این نمایش را ارغوان وحدتی داده و نگارش آن توسط علی احمدی صورت گرفته است. تاکنون استقبال از نمایش «پنچری» بسیار خوب بوده و واکنشهای مثبتی نسبت به آن صورت گرفته است.
این کارگردان خاطرنشان کرد: این نمایش از ۶ فروردین ماه سال جاری در محل پردیس تئاتر مستقل ساعت ۲۰:۰۰ به اجرا درآمده و تاکنون ۱۱ اجرا رفته است و اگر استقبال ادامه پیدا کند امکان آن وجود دارد که اجرا این نمایش تا ۳۰ فروردین ماه نیز تمدید شود.
غازی گفت: نمایش «پنچری» پنجمین کاری است که بنده با همکاری علی احمدی به کارگردانی آن پرداختهام، سال ۹۲ اولین همکاری ما صورت گرفت و از آن زمان تاکنون نمایشهای «کیلومتر سگی»، «اتاق انتظار»، «منصور، حامد، بهروز»، «کلزا» و «پنچری» بهصورت مشترک و با همکاری علی احمدی کارگردانی شده است.
وی اظهار کرد: کار کردن در فضای مشهد بدون دغدغه میتواند بسیار لذتبخش باشد اما متاسفانه دغدغههای بسیاری برای تولید یک نمایش در این فضا وجود دارد، از جمله این مشکلات میتوان به روندی که باید برای گرفتن مجوز یک نمایش طی کرد، نام برد. همچنین انتخاب سالن و انتخاب محل تمرین نیز از جمله دغدغههای اهالی تئاتر در این شهر است.
این کارگردان عنوان کرد: اکنون در مشهد حمایتها از تئاتر کاهش یافته است و مردم گزینه دیدن تئاتر را از بسته فرهنگی خود حذف کردهاند و این مسئله صدمه جدی به بدنه تئاتر در این شهر خواهد زد و همچنین به فرهنگ شهری ما لطمه وارد میکند.
منبع: ایسنا
انتهای خبر/
نظر شما